Добре дошли в сайта на счетоводна къща Мадилин!!!!

Счетоводна къща Мадилин е фирма за счетоводство, счетоводни услуги, правни и счетоводни консултации, и счетоводно обслужване на фирми от цяла България.

Екипът ни се състои от опитни и млади счетоводители, адвокати и IT специалисти, всеки експерт в своята област. Заедно успяваме да предоставим изключително качествени услуги на достъпни цени. Работното ни време може да изглежда съкратено, но е достатъчно за да свършим работата си качествено и навреме.

Ние работим онлайн, работим без хартия, работим отдалечено!

Работата с електронни фактури и отдалечено ни позволява да предоставяме отлични цени на счетоводството, бързина и качество на услугите.

Целта при наемането на счетоводна къща, кантора или агенция е да се спестят разходи за счетоводител, на който времето няма да е уплътнено. Осъзнавайки тази цел, счетоводна къща Мадилин предлага на клиентите си максимално разумна цена, според текущия документооборот и нужди.

Допълнителните цели, които се постигат при използването на външен счетводител е това, че наемате професионалист, без да се налага да мислите за това. Това обаче не важи за всички счетоводни къщи – в някои има текучество, което снижава качеството на счетоводното обслужване! Трябва да се съобразявате с това, за да изберете правилната счетоводна фирма, с която работата ще върви най-лесно, бързо и безпроблемно.